En travl måned

Rabatkode til NA-KD på 20%


Jeg er helt oppe og køre over disse fine kjoler, bluser og jumpsuits. Jeg er især vild med farverne og de sommerlige mønstre. Lige nu og frem til søndag den 10. juni er der 20% hos NA-KD. Jeg synes NA-KD har så meget fint tøj, så derfor har jeg lavet en del indlæg med tøj derfra. På det punkt kunne ONLY godt lære lidt, og gemme de mørke kjoler og skifte dem ud med nogle mere farverige.

Med rabatkoden “GRAB20-DK” kan du få hele 20% på alle ikke nedsatte items på NA-KD.com til og med søndag den 10. juni. Så hvis du mangler nyt tøj til det varme vejr eller næste ferie, så er det nu du skal slå til.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En travl måned