Søde sommerkjoler på udsalg

Juni favoritter

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6


Den vigtigste item i min garderobe om sommeren, er helt klart jumpsuits. Hver sommer fylder jeg kufferten med dem. De er så lette og behagelige, dog ikke altid lige praktiske. Men jeg elsker dem. Jeg har efterhånden rigtig mange og har svært med at undlade en derhjemme.

Hvis I har lagt mærke til det, så er de også begyndt at komme frem i butikkerne igen – endelig! Jeg har fundet 6 fine jumpsuits frem til jer, som juni favoritter. Jeg vil også anbefale jer at tjekke H&M ud. Mange af mine jumpsuits er der fra, som jeg har købt gennem tiden. De er både prisvenlige og flotte. Nelly og NA-KD er disse jumpsuits fra, som jeg synes er så fine og farverige, i forhold til dem H&M sælger nu, som er lidt mere kedelige og neutrale i farverne.

Hvad er I mest til farverige eller neutrale jumpsuits?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søde sommerkjoler på udsalg