Mine bedste råd, hvis du skal starte på Kea som designteknolog

Min top 5 over danske bloggere

Jeg har i en lang årrække læst forskellige blogs, før jeg selv blev blogger. Jeg har primært holdt mig til danske blogs på Bloggers Delight. Det var også derfor jeg endte med at oprette min blog her, på Bloggers Delight, tilbage i april 2015. Mange af de bloggere jeg fulgte er siden stoppet, og andre er rykket over til NOUW. Tænker de er blevet for store til Bloggers Delight, der skal have en del af den indtjening, man som Premium Blogger har på de sociale medier.

Jeg følger dem i hvert fald stadig, dog med større mellemrum end før i tiden. Jeg har selv travlt med min egen blog og har ikke så meget tid i overskud i hverdagene. Jeg synes også at mange af dem laver færre blogindlæg, måske fordi de også laver indhold til deres andre kanaler på de sociale medier.


Tina Maria / Tinamarias 

Tina Maria begyndte jeg at følge, efter hun var med i Paradise Hotel. Hun var med i sæson 8, som var den første sæson, jeg fulgte i Paradise. Jeg kan huske, at jeg synes hun var fantastisk smuk og samtidig sød og rolig på det personlige plan og alligevel med på de vilde idéer. Derfor måtte jeg vide mere om hende, da hun startede sin blog. Tina Maria er vildt smuk og har en rigtig lækker og fin stil, både i hendes tøjstil og i hendes indretning i hjemmet (møllen). Tina Maria blev for lidt over et år siden mor til lille Olivia, som hun også deler billeder af på hendes blog. Hun er i hvert fald rigtig inspirerende at følge både på hendes blog og Instagram.

 

Sandra Willer /Blogbysandra

Sandra begyndte jeg at følge, kort tid efter jeg selv startede min blog op. Sandra og jeg er lige gamle og det er lidt sjovt at følge hendes retning i livet, i forhold til min egen. Sandra er et meget ærligt og roligt menneske og skriver mange personlige indlæg om hendes erfaringer i livet. Sandra deler også meget ud af hendes stil og deler også meget fra hendes hjem, så du ved næsten hvor alting i hendes lejlighed er placeret. For mig er det sjovt at læse om en pige på min egen alder, der er flyttet hjemmefra, har kæreste og har studeret. For det er jo der, jeg selv er i livet. Hun rejser også en del og tager en masse fine billeder, som virkelig inspirerer mig. Så er hun også at følge på mange af de sociale medier, som Instagram og YouTube.

 

Frederikke Egel

Frederikke begyndte jeg at følge for små to år siden. Jeg synes hun er ret sej og lidt mere rå i det, i forhold til de andre piger. Frederikke bor i Ørestaden sammen med kæresten og har lige fået den sødeste datter – Elvira. Man får altid et smil på læben, når man læser på hendes blog, som hun desværre er begyndt at opdatere mindre, da hun er på barsel. Jeg begyndte nemlig at følge hende, fordi hun opdaterede stort set dagligt og er meget personlig, hvilket jeg godt kan lide en blogger er.

 

Amalie Fischer / CarléCarlé 

Der er en lidt speciel grund til, at jeg følger Amalie. Amalie og jeg gik på samme folkeskole i sin tid. Hun gik 3 klasser over mig på samme spor og jeg kan tydelig huske hende og hendes klasse. Siden jeg opdagede hun var blevet blogger, har jeg fulgt med i hendes liv. Hun bor eller boede? sammen med Christina, som var vores forhenværende manager på Bloggers Delight, hvilket er lidt sjovt, da jeg stadig følger Christina på Instagram og derfor også ser Amalie på den. Ellers har Amalie og jeg en del fælles venner, så det gør det også sjovt at følge med, da der somme tider er billeder, af nogle jeg kender.

Amalie deler en masse events og hendes dagligdag. Hun skriver tit om kærlighed og følelser. På hendes blog finder man tit inspiration til oplevelser, guides og den nyeste trends.

Maria Kragmann 

Maria begyndte jeg at følge på grund af Sandra. Maria er en vild smuk pige og rejser en del og laver en masse inspirerende ting. Hun har lige lanceret sin egen tøjkollektion og har lavet en smykke- og taske kollektion i samarbejde med Hvisk. Hun deler ud af sine outfitbilleder og mange cafébesøg.


Fælles for de 5 piger er, at de er blevet store bloggere og ret gode veninder, som man tit ser sammen på deres kanaler. De ser ud til at have det sjovt i hinandens selskab og hygger sig med det de laver. Også er de utrolig smukke og gode til det de laver.

Mon det samme bliver tilfældet for os bloggerpiger på Looklab på et tidspunkt?

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine bedste råd, hvis du skal starte på Kea som designteknolog