Tilbage efter feriepause

Uheldige mig…

Mig som lige troede jeg var tilbage på bloggen. Nu er der allerede gået flere dage igen – hvorfor mon det?

Jo – tirsdag, dagen efter jeg kom hjem, tog jeg ud at løbe om aftenen. Ca. en kilometer fra mit hus, falder jeg over en løs flise på fortorvet og falder lige så lang jeg er. Heldigvis får jeg taget fra med hænder, arm og ben. 

(Jeg har tidligere revet mit bagerste korsbånd over, fordi jeg fik spændt ben og derefter faldt.)

I det øjeblik jeg ligger på jorden, er jeg bange for mit korsbånd endnu en gang er revet over – men heldigvis ikke. Så jeg humper hjem igen.

Da jeg kommer hjem opdager jeg, at min mobilholder på armen er total smadret og min mobil heller ikke har det for godt.

Mine hænder var helt blodige og nu fuld af sår, der har gjort det svært at skrive ved computeren, før nu. 

Mit knæ, hofte, albue og skulder i højre side ligner noget der er løgn – slet ikke sommervenligt. Den farve jeg ellers havde fået i USA, er nu erstattet med hudafskrabninger og blå mærker, de steder jeg slog mig. 


I går brugte jeg på at se den nye sæson (4) af The Royals. Den kan virkelig anbefales (læs om den her, i mit tidligere indlæg) og så har jeg været ude og besøge en “bedsteforældre”, så jeg er blevet hygget om.

I dag er jeg så taget i sommerhus, hvor jeg skal være ugen ud og slappe af. Så kan jeg forhåbentlig få lavet de indlæg om New York.  

Det var lige en opdatering om uheldige mig…. Der skal nok komme New York indlæg snart. Stay tuned. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage efter feriepause