Washington#4

Outfit #81 – Leo t-shirt

T-shirt | Nederdel


Leopard har været fremme i butikkerne længe og er stadig ikke slut endnu. Jeg er her hoppet i min leopard t-shirt fra ONLY, som findes med sort, rød og grøn stribet kant i halsen og ved ærmerne. Den er super blød og passer til meget forskelligt. Den er lige kommet i butikkerne igen, så måske er det derfor, jeg ikke kan finde den på nettet endnu. Min nederdel er fra Neo Noir og er en klassiker, jeg har vist nogle gange her på bloggen, men jeg synes aldrig helt den går af mode.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Washington#4