Niagara Falls #5

Outfit #83 – Lyserødt Hawaii sæt

Lyserødt sæt (ikke det på billedet) | Lyseblå sæt: T-shirt / Shorts 


Jeg er blevet lidt vild med sæt. Dette print har jeg både i shorts, kinomo og bluse, så jeg kan bruge det forskelligt. Jeg er vild med sæt, som man kan mixe sammen og bruge sammen med andet tøj, som her med en t-shirt. Lige nu findes der masser af sæt i butikkerne og på nettet. Jeg har fundet to sæt, som jeg synes er ret pæne, da dette sæt ikke er til at finde på nettet mere. Måske kan man være heldig at finde det i nogle ONLY butikker.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Niagara Falls #5