Outfit #86 - Lyserødt Hawaii sæt

August favoritter

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6


 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6


Hvis I ikke har været ude at shoppe de seneste mange måneder, så ved I det måske ikke, men jeg tror dog, at de fleste har lagt mærke til at leopard print er over ALT lige nu. Det er fremme i alle tøjbutikker for kvinder i alle mulige varianter. Jeg arbejder jo selv i en tøjbutik, og vi som ansatte ved snart ikke, hvad vi skal gøre af alt det leo print. Det kommer i flere nuancer og størrelser på leo printet. Hvis I vil følge trenden, så det leopard print, I skal gå i.

Tern er også kommet meget frem i august. Jeg er specielt fan af jakker i tern og de forskellige suits, man kan få. Jeg synes det ser så lækkert ud med sådan en suit – ret stilet.

Det var ikke helt meningen, at jeg skulle finde to trends i august, men leopard og tern er så meget fremme lige nu, at jeg synes det var synd at udelukke den ene frem for det andet. Er I med på leopard og tern trenden? Lad mig endelig høre!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #86 - Lyserødt Hawaii sæt