Hvad går jeg og laver?

Maxikjoler til efteråret

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9


Nu er det begyndt at blive køligere udenfor og de korte kjoler er måske ikke varme nok mere. Jeg har i dag fundet 9 fine maxikjoler frem, som har noget længde, der passer bedre til efteråret, så vi stadig kan gå i kjole. Kjolerne har nogle lækre farver både til sommer og efterårs brug. Jeg er jeg bevidst gået efter nogle kjoler med lange ærmer og i nogle tungere farver, men som stadig er friske. Hvilken kjole kan du bedst lide?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad går jeg og laver?