Maxikjoler til efteråret

Hunkemöllers Sports kollektion HKMX

Annonce for Hunkemöller

Sports bh | Sportsleggings


I kender sikkert allerede til Hunkemöller som er kendt for deres undertøj. Men ved I, at de også sælger badetøj, nattøj og sportstøj?

Jeg elsker at holde den sunde livsstil og dermed træne og spise sundt. Når jeg træner, kan jeg godt lide at det er i noget tøj, jeg føler mig godt tilpas i og som jeg samtidig synes er pænt. Det giver mig nemlig en ekstra motivation til at få trænet.

Lige for tiden bliver det kun til løb, da hverdagen er fyldt op af skole, arbejde, bloggen og vennerne. Det har også været en utrolig varm sommer, så det har været varmt at træne. Derfor glæder jeg mig nu til at få brugt disse sportsleggings, der er lange og med en fin detalje langs siden af benet. Jeg kan godt lide, når der sker lidt på ens sportstøj, dog uden det bliver for meget. Faktisk er denne sports bh min første i sort. Mine øvrige sports bh’er er ret så farverige, hvilke jeg også godt kan lide, men denne gang har jeg valgt en i sort, som er mere rolig.

Vidste I at Hunkemöller har deres egen sports kollektion HKMX? De laver en masse fedt og lækkert sportstøj og har et stort udvalg af forskellige sports bh’er, hvilket var det første jeg lagde mærke til ved Hunkemöllers Sports kollektion HKMX. Min sports bh er deres HKMX The Infinity sports-bh level 2 der både har støtte og puder i. Mine tights er HKMX Branded Tape sportsleggings meget klassiske, men med en fin detalje i siden med deres HKMX tekst. Håber I har fået en fornemmelse af Hunkemöllers sportstøj på billederne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maxikjoler til efteråret