Min anderledes studiestart på 3. semester...

Striktrøjer

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9


Jeg eeeeeelsker striktrøjer. Det er måske en af grundene til, at jeg er så vild med efteråret. Alle de flotte, lækre og bløde striktrøjer der kommer i butikkerne. Uhh det er lige mig! Jeg styler mine strik med nederdele, jeans, bukser eller udover en længere kjole. Jeg synes en striktrøje er så hyggelig, især dem med hulmønstre, striber og dem der er ekstra bløde.

Selvom jeg har mange striktrøjer liggende i skabet, så kan jeg mærke at dette år bliver godt, med hensyn til at købe strik med farver og mønstre. Jeg ved ikke hvorfor, men mange af mine nuværende striktrøjer er bare ensfarvet og kedelige. De er dog ekstrem bløde, hvilket også har været grunden til, at jeg har købt dem. Haha, jeg klager ikke, men nu skal der farver på den del af garderoben.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min anderledes studiestart på 3. semester...