Outfit #85 - Blooklyn Bridge

September favoritter

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6


En ting jeg har lagt mærke til er begyndt at snige sig ind i butikkerne, er fløjl. For at være ærlig, så kendte jeg ikke til det selv. Fløjl var fremme tilbage i 80’erne, længe før jeg overhovedet var født – sikkert derfor jeg ikke rigtig vidste hvad det var.

I sidste uge købte jeg mit første item i fløjl. Faktisk den bordeaux nederdel på billedet. Den er jeg så glad for, både for materialet og farven. Jeg tror fløjl kommer endnu mere frem i løbet af oktober måned, så det er spændende om jeg ender med mere af den slags.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #85 - Blooklyn Bridge