Min Michael Kors samling

Outfit #89 – Bordeaux

Nederdel | Jakke | bluse


Denne nederdel faldt jeg pladask for, da jeg var på Strøget med min veninde forleden. Det var den sidste, der var tilbage i bordeaux og det var en str. xs. Jeg var lidt spændt på, om jeg kunne passe den, da jeg normalt bedst kan lide at købe tøj i small, så jeg ved, at jeg kan passe det, selvom jeg skulle tage lidt på. Men nederdelen passede mig perfekt, og for tiden er det faktisk str. xs, der passer mig bedst i nederdele og bukser, hvis de ikke skal falde ned, haha.

Jeg er vild med den bordeaux farve og især her til efteråret. Jeg har også en del tøj i garderoben i bordeaux, hvilket måske kan ses. Jeg købte for få uger siden en bordeaux efterårsjakke og en bordeaux ruskindsjakke, så lige nu er det farven, der hitter hos mig.

Hvilken farve fylder mest i jeres garderobe her til efteråret?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Michael Kors samling