Halloween Tivoli 2018

Støvler til efteråret

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9


Nu hvor jeg har skrevet et indlæg om overgangsjakker, vil jeg meget passende også skrive et indlæg om støvler til efteråret.

Hvis jeg kun måtte vælge en type fodtøj her til efteråret, så ville jeg helt klart vælge støvler. Jeg er vild med støvler og især dem, hvor der sker lidt på. Jeg kan godt lide at gå i både feminine og rå støvler. Jeg har forelsket mig i leopard støvlerne her på billedet. Jeg synes de er super cool og kan pifte et helt outfit op.

På den anden side tror jeg, mit næste støvle køb bliver et par “knee high boots”/knæ høje støvler. Jeg kan bare ikke beslutte mig for, hvor lange jeg vil have dem, men mon ikke I får dem af se, når jeg har besluttet mig. Her er der også en del flotte støvler fra Vagabond*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halloween Tivoli 2018