Støvler til efteråret

Outfit #90 – Oktober

Selvom efteråret er over os, kan man sagtens stadig gå i kjole. Her er jeg hoppet i min gule kjole med lyserøde små blomster. Jeg synes den er så fin og behagelig at have på. Jeg har stylet den med min sorte jakke. Det kunne også være en sort blazer eller cardigan. Jeg ville klart vælge støvler til sådan en kjole, for at gøre outfittet mere råt.

Kjolen er ikke til at finde på nettet, derfor er der ikke linket til den. Kjolen er fra mærket Pigalle og kan købes i ONLY i de butikker, hvor den stadig er på lager. Du kan endda være heldig, at den er sat ned og der er også flere styles i det fine stof.

Billederne er taget tidligere i oktober måned, vildt hvor grønne bladene stadig. Nu synes jeg de fleste er orange-røde eller helt faldet ned.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Støvler til efteråret