Outfit #87 - Oktober

Fødselsdags weekend og læseferie

Hvis I følger mig på Instagram, så I måske at jeg sidste weekend fejrede mine forældres 2 x 50 års fødselsdag. Både min mor, far og bror har alle fødselsdag om efteråret, hvor jeg der i mod er et forårs barn. Jeg når lige at købe fødselsdagsgaver, og så er det tid til julegaver få måneder efter. Men sådan er det jo.

Faktisk havde jeg slet ikke efterårsferie i sidste uge, som mange ellers havde. De sidste par måneder på studiet, har jeg været i gang med min 3. semester eksamensopgave, som jeg afleverede i søndags. Efter at have arbejdet med den samme opgave i så lang tid, er der virkelig en lettelse at få den afleveret. I næste uge skal jeg til eksamen i en af delopgaverne, og bagefter gælder det praktik. I uge 45 starter jeg nemlig i praktik i SPORTMASTER i marketingsafdelingen. Det glæder jeg mig super meget til. Lige nu har jeg dog læseferie og en eksamen, der skal overståes.

Jeg har samlet lidt billeder fra fødselsdagsfesten i weekenden. Vi kørte efterårstema på bordene, maden og vores tøj. Både min mors kjole og min havde efterårs blade/grene på sig. Vi havde været ude og samle kastanjer, grankogler og røde blade til bordet. Grankoglerne brugte vi til bordkort med et lille kort og bindebånd, ret fint synes jeg.

Lige et billede af mig og min kusine. Mest så I kan fornemme min kjole. Vi glemte faktisk at tage billeder af os, så dette er et af de få billeder, jeg har af mig.

Her forretten som var en lakserulle med krebseskum, håndpillede rejer i glas med mango salsa og guarcemole, samt blinis med rogncreme og urter.

Hovedretten var buffet med dyreryg stegt med urter og nødder, fasan terrin med bryst og rosmarin, morkel sauce med trøffel Pommes Anna samt blandede salater med gedeost croissants, bagte figner og senneps vinaigrette toppet med sprød parmaskinke og krydderurter. Ovnbagte rodfrugter,  tomatsalat af forskellige sorter med edamamebønner, rødløg, mozzarella og basilikum. Salater med ristede svampe, skorzonerrods chips dryppet med nødde vinaigrette. 

Til dessert var der bær på stribe med blåbær panna cotta, brombær tærte, chokolade skål med hindbær sorbet og friske bær og mynte.

Nogle af min families venner havde stået for en sang og en fin sangskjuler. Kan I se hvad det ligner?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #87 - Oktober