Outfit #92 - Skjortekjole

Rabatkode: 20% på alle overdele hos Gina Tricot

  1 | 2 | 3 | 45 | 6 | 7 | 8 | 9


Endnu engang har jeg fået en rabatkode til Gina Tricot. Denne gang er der 20% på alle overdele, såsom t-shirts, frakker, kjoler, cardigans og trøjer fra den 7-9. november. Rabatkoden er: “BLOGGERSDELIGHT20”.

Det gælder mig, at jeg også kan give lidt tilbage til jer, via en rabatkode eller giveaway. Jeg håber, I kan finde noget, I kan lide.

I dag fylder min bror 18 år, hvilket er ret vildt at tænke på. Nu er ingen af os børn mere, og om få år, er vi måske begge flyttet hjemmefra. Kan selvfølgelig ikke tale på min brors vegne, da han har det lidt for godt derhjemme, haha.

Min dag skal bruges hos SPORTMASTER, hvor jeg er i praktik i marketings afdelingen. Senere skal jeg på arbejde i ONLY og om aftenen ud og fejre min bror. Så der en lang dag forude.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #92 - Skjortekjole