Se hvad jeg har købt

November favoritter

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6


Uhhh så blev det endelig den 1.december, måneden mange har ventet på. På min blog har jeg mine månedlige favoritter med trends, der har været populære i den forrige måned eller som er på vej ind. I november måned begyndte butikkerne med årets mange julefrokostkjoler og dermed også julekjoler. Derfor er november favoritter fyldt med velour og glitter.

Hold godt øje med bloggen i denne måned, for der kommer indlæg stort set hver anden dag, fyldt med julestemning. Så glæd jer til det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se hvad jeg har købt