Outfit #92 - Bordeaux bluse

Har du nytårstøjet parat?

Kjole

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9


Buksedragt

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9


Sæt

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9


Nu nærmere vi os snart nytåret. Tænk, der snart er gået et helt år siden sidst. Tiden flyver af sted. Jeg har fundet flere kjoler, buksedragter og sæt til årets sidste dag. Selv ender jeg nok med at finde en kjole i skabet, da jeg har en del at vælge imellem. Jeg har nemlig ikke de store planer for nytår endnu. Det beslutter jeg nok først efter jul i år. Men I skal selvfølgelig ikke snydes for lidt inspiration til dagen.

Hvad tager I på af tøj til nytår?

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #92 - Bordeaux bluse