Shop sommertøjet på udsalg allerede nu

Outfit #93 – Perle trøje


Trøje | Nederdel | Bælte 


En af mine absolut yndlingstrøjer denne vinter, er denne lækre perle trøje. Jeg kan godt lide mønstret med perlerne og hvordan de ellers gør en kedelig trøje mere frisk. Trøjen er også dejlig blød, hvilket stort set alle mine striktrøjer er. Det er noget af det bedste ved vinteren. Alle de strik trøjer man kan putte sig i. Trøjen er fra ONLY og fløjl nederdelen er fra Vero Moda. Den har jeg også gået med en del med de sidste par måneder. Jeg har også købt den i mørkeblå, så jeg kan bruge den til andre farver. Fint og lækkert sæt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shop sommertøjet på udsalg allerede nu