Outfit #96 - Perle trøje

Dagene mellem jul og nytår

Så er året ved at være omme. Igen i år synes jeg, tiden er gået mega hurtigt. Jo mere voksen jeg bliver, jo mindre tid får jeg. Det i hvert fald sådan føler jeg det.

Dagene mellem jul og nytår er blevet brugt på arbejde både på kontoret i SPORTMASTER og i ONLY. Jeg har hjulpet til i ONLY Ballerup, hvor jeg også har været de forrige uger og hjælpe. Der er jo travlt i butikkerne i disse dage. På nytårsaftensdag har jeg vagten i ONLY Herlev, så jeg håber der er nogle, der skal købe nytårstøj.

Derudover har jeg selvfølgelig været til julefrokost hos familien. Jeg er også begyndt på Netflixs nye serie “YOU”, rimelig creepy, hvis I spørger mig. Måske jeg skal lave en serie anbefaling af den, når jeg er færdig? Mest spændende af alt, så skal jeg ud og se på lejlighed om lidt. Jeg håber nemlig, at kunne finde en i det nye år. Så spændende at se, om denne kunne blive til noget.

Desværre er jeg ret så forkølet i disse dage, så jeg håber at det går over til i morgen. Der er ikke noget mere nederen end at være syg nytårsaften. Som I nok kan fornemme, har jeg ikke tid til at være syg. Arbejdet, bloggen og forberedelser til nytår skal stadig passes.
Heldigvis holder vi nytårsaften hos os, hvor vi får besøg af venner, som vi har holdt nytår med de sidste 10 år.

I slipper endnu ikke helt for mig i år. I morgen kommer traditionen tro årets sidste indlæg “Året der gik”, hvor jeg ser tilbage på mine højdepunkter for 2018. Så hvis I har tid, så håber jeg, I vil læse med i morgen eller gemme indlægget til den 1. januar.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #96 - Perle trøje