December favoritter

Mit nytår 2018/2019 + nytårsbord

I år var min nytårsaften lidt anderledes end de forrige. I år var jeg tidligt oppe for at åbne butikken. Jeg havde nemlig vagt i ONLY fra 8.45-14.15. Jeg kan sige så meget, at der stort set ikke er nogle, der står tidligt op for at shoppe tøj på nytårsaftensdag! Så butikken blev pænt rettet af og gjort klar til senere. Jeg fik dog en del kunder, flere end forventet, i løbet af vagten. Åbenbart er der mange, der køber sit nytårstøj i sidste øjeblik. 5 min. i luk, havde jeg 5 i kø oppe ved kassen og flere i prøverummene. Det sæt de fleste købte var en sort nederdel og en sølv glimmer top. Lidt ligesom det sæt, jeg har på, på billedet, men min “bluse” er bare en bodystocking og guld glimmer.

I år var det min familie, der holdt nytår. Vi var i alt 10 til middagen, hvor jeg efter arbejde hurtigt hjalp med at pynte op og dække bord. Menuen stod på hummersupper med kammuslinger og jomfruhummerhaler til forret. En mellem ret af foie gras og hovedret af oksemørbrad med kartoffel-jordskokkegratin samt jordbær-tomat salat. Desserten var chokoladefondant med karamel, bær og mint is. Det var ret lækkert. Som I nok kan fornemme, så havde vi en lige så lang vin menu med alle de glas. Når det kommer til vin, så er min far på hjemmebane. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

December favoritter