Jeg har fået endnu et job

En opdatering på studiet og de kommende par dage

Siden i onsdags har jeg haft læseferie til at skrive min praktikopgave om mine 10 uger hos SPORTMASTER. Jeg skal allerede aflevere min opgave mandag formiddag. Derfor er weekenden mest gået med opgaveskrivning.

Allerede i næste uge har jeg min første arbejdsdag i SPORTMASTER med løn! Nu har jeg jo arbejdet 10 uger uden, hvilket også har kunne ses på min lønseddel, for det jo begrænset hvor meget jeg har kunne arbejde ved siden af et fuldtidsjob. Jeg glæder mig faktisk til at komme tilbage og se, hvad der er sket på den i den uge, jeg ikke har været der.

I næste uge har jeg vinterferie, som skal bruges på arbejde, besøge familie og noget så irriterende som tandlægen… Også skal jeg til at indstille mit hoved på, at jeg skal tilbage på studiet. Vildt at tænke på, at jeg ikke har haft undervisning på KEA siden slut oktober 2018. 3 måneder er der gået og nu er det så tilbage i den gamle rutine, bare med endnu et studiejob ved siden af, der også skal passes.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har fået endnu et job