En opdatering på studiet og de kommende par dage

Januar favoritter

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6


Så er jeg tilbage med januar favoritter, som har stået på mere slangeskindprint i forskellige farver. Den bølge er jeg selv ret godt med på, selvom jeg synes min garderode godt kunne finde plads til kjole nummer 3. Nøj, den er flot. Den ville jo være perfekt til sommer eller nu med et par jeans under. Og når vi nu snakker om jeans, så er det den perfekte årstid til det, for shit det er koldt udenfor. Jeg bruger faktisk helst bukser fra Dr Denim og har selv bukserne i både sort og grå.

Jeg håber på at kunne skrive lidt flere indlæg snart igen. Jeg synes i hvert fald at januar har stået lidt stille i forhold til november – december måned sidste år, men selvfølgelig hænger det sammen med, at jeg har susende travlt på flere fronter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En opdatering på studiet og de kommende par dage