Valentine's day - 20% hos Nelly

Så mange km fik jeg løbet i 2018

Sidste år fik jeg ikke skrevet meget om min træning her på bloggen. Det skyldes blandt andet, at jeg ikke fik løbet så meget, da jeg simpelthen havde for meget at se til, og motivationen ikke rigtig var der. En anden undskyldning var måske også den varme sommer, som vi havde. Bare at gå udenfor var varmt og tanken om, at skulle løbe…Uhha. Ja ja, jeg kunne have haft trænet om aftenen, men 2018 var også året med mange store fødselsdage, der krævede planlægning om aftenen og lange arbejdsdage mellem studiet. Det betyder dog ikke at I skal snydes for dette indlæg “så mange km fik jeg løbet i 2018”, for lidt fik jeg da løbet.

Læs også: Så mange km fik jeg løbet i 2017

I 2018 har jeg i alt fået løbet 196 km. En del mindre end de forrige år, men det er okay, efter sådan et år. Jeg er i hvert fald mere opmærksom på træning nu, og er allerede oppe på flere løbeture om ugen. Så må vi se, om det holder til sommer med travheden og varmen, alt efter hvordan den bliver.

Mine antal kilometer siden jeg begyndte at løbe i 2014:

330 km i 2014

191 km i 2015

627 km i 2016

450 km i 2017

196 km i 2018

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valentine's day - 20% hos Nelly