Jeg er begyndt i fitness igen

Tankemylder

I december måned skrev jeg 18 blogindlæg og var mega inspireret af årstiden og julen. Siden januar har jeg savnet idéer med hensyn til bloggen. Jeg vil rigtig gerne skrive nogle lange fangende indlæg, der inspirerer folk til at få nogle tanker i gang.

Jeg vil også rigtig gerne skrive om de ting, der sker i mit liv, men lige nu fylder studie, arbejde og træning, det meste af min tid.

Jeg har oplevet det før, når jeg har travlt på flere fronter, så står det lidt stille i mit hoved angående idéer til bloggen. Har I nogle gode idéer?

I hvert fald er jeg i tænkeboks i forhold til hvilken retning, jeg gerne vil have bloggen. Skal jeg køre den i en mere mode orienteret retning med flere outfitbilleder og collager, eller skal jeg skrive flere livsstil indlæg fx omkring det at være ung. Jeg synes, det er svært, især når vejret er for koldt til at tage outfitbilleder, og tiden ikke rigtig er til det. Og på den anden side, har jeg heller ikke inspirationen til at skrive lange indlæg om mine tanker, da mit hoved er for fyldt med andet.

Jeg har også gået med tanken om at ændre lidt på bloggens udseende, men til hvilken nytte? For på den ene side kan jeg godt lide den, og på den anden side, så synes jeg, der skal ske noget nyt. Haha, dilemma. Det kan også være at det er fordi, jeg synes bloggen er blevet en rodebutik eller at andre blogs bare har færre emner. I hvert fald er det grunden til, at bloggen og min Instagram ikke bliver så tit opdateret, som før i tiden.

Jeg håber, jeg snart bliver afklaret på, hvad der skal ske.
I er velkommen til at skrive jeres mening angående designet på bloggen – skal jeg ændre noget?
Eller om I har ønsker til indholdet på bloggen? – er der noget I gerne vil høre mere af?
Please hit me!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er begyndt i fitness igen