Outfit #98 - Kirsebærtræer

H&M CONSCIOUS favoritter

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9


Kl. 10 i dag på nettet og i butikkerne åbnede H&M op for salget af deres nye conscious kollektion. Kollektionen fra conscious er bæredygtig, men stadig budgetvenlig. Jeg skulle til eksamen kl. 10 i formiddags og da jeg kom til skolen, var der allerede flere piger fra min klasse, som sad klar til at købe tøj fra kollektionen, inden de selv skulle til eksamen. Min eksamen gik rigtig godt, og bagefter havde jeg en frokostaftale med en veninde. Vi gik en shoppetur på strøget først og kom forbi H&M, så vi måtte lige ind og se den nye conscious kollektion. Her forelskede jeg mig hurtigt i flere dele fra kollektionen. Jeg endte med at købe det lyserøde sæt, bestående af en top og nederdel, som man kan sammensætte som en kjole. Perfekt til forårets fødselsdage og konfirmationer. Jeg gav i alt 310 kr. for det, en helt fair pris, for så fint et sæt.

Har I fået shoppet noget fra kollektionen endnu? Hvis ikke, synes jeg du skal tage et kig på kollektionen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #98 - Kirsebærtræer