Forårs favoritter

Pas nu på du ikke får stress

Pas nu på du ikke får stress… En sætning jeg ofte hører fra venner og familie. Og ja, jeg forstår det godt. Jeg vil det hele på den halve tid. Jeg ville ønske jeg til tider var to personer, så jeg kunne nå det hele. Lige nu arbejder jeg i Sportmaster 3 gange om ugen + lidt vagter i ONLY, dog ikke så ofte som normalt, da jeg ikke har tiden til at tage ekstra vagter. Jeg er samtidig gået ind i perioden, hvor jeg har læseferie og skal skrive min afsluttende eksamensopgave.

Jeg kender mig selv godt nok til at vide, at når jeg først kommer i gang med opgaven, så skal det nok gå hurtigt med at skrive og få analyseret opgaven, men lige nu trækker den tænder med alt det arbejde.

Måske jeg prioriterer forkert eller burde skære lidt ned på arbejdet, men en spændende mulighed kom og jeg greb den. Så nu står jeg med mere ansvar og flere timer på arbejdet, i hvert fald for en periode.

Jeg har jo også bloggen, som jeg gerne vil blive ved med at lave indhold til. Så jeg prøver at holde det hele kørende og får også trænet  3 gange om ugen i fitness og løbet lidt ved siden af.

De næste par måneder står også på fødselsdage, konfirmationer og en masse andet, så dagene går bare hurtigt med det hele. Især når man også skal holde kontakten til ens venner.

De seneste par måneder er jeg også gået kold omkring kl. 23, da jeg bare har været så træt efter en lang dag. Jeg håber det hele giver pote til sidst og jeg ikke ender med at gå ned med stress, som nogle frygter for. Men jeg synes det hele er spændende og prøver derfor at klare det hele, selvom der virkelig er mange ting at holde styr på.

Jeg ser frem til at min opgaveskrivning er slut og jeg er færdig med skolen om ca. 1,5 måned. Så kan jeg kalde mig færdiguddannet designteknolog, og får mere tid, da jeg samtidig går lidt ned i arbejdstid hos Sportmaster, og kan tage ekstra vagter efter behov igen.

Har I også haft perioder med travlhed? og hvordan klarer I det?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårs favoritter