Pas nu på du ikke får stress

Outfit #96 – Gilleleje havn

Min skønne sommerby Gilleleje. Byen på toppen af Sjælland. Her er jeg tit i sommerhus om sommeren og det benytter jeg ofte til at få taget outfitbilleder til bloggen og min Instagram. Denne gang er jeg hoppet i min nyeste blå stribet kjole, der simpelthen er så fin og feminin. Min garderobe stråler af farver i øjeblikke fra alt til nederdele, kjoler, toppe, jakker og skjorter. Og jeg er vild med det.

Tager man et kig på min Instagram profil, så er der også farver på tøjet, og det var her det gik op for mig, for mange farver jeg egentligt går med. Kjolen er forresten fra ONLY. Jeg købte den inde på Strøget, hvor jeg var så heldig at købe den sidste i str. 36, da der ellers kun var større størrelser tilbage. Måske I stadig kan være heldig at finde den, hvis I også synes den er skøn.

En af butikkerne på torvet  i Gilleleje by, sælger disse flotte sten. Man kan også købe tusser til selv at tegne på sten.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pas nu på du ikke får stress