Studenterkjoler (under 300 kr.)

Opdatering på maj måned

Sikke tiden flyver. Vi er allerede halvvejs i maj måned, hvilket er en af de travle måneder for mig. Denne uge har været crazy.

Vi var til konfirmation i fredags for at fejre en af familiens gode venners søn, der var en masse fine indslag med taler, sange og quizzer. Dog lidt synd at vejret var så dårligt i fredags, især da konfirmanderne skulle ud af kirken.

I morgen er det min fødselsdag, hvor jeg bliver 22 år. Selvom jeg synes det er mange år inde i mit hoved, så er jeg omringet at folk der er 5-10-15-20 år ældre end jeg. Og hver gang de hører hvor “ung” jeg er, så er de ret overrasket over alle de opgaver, jeg allerede har ansvaret for. Vi har holdt min fødselsdag i dag, hvor hele familien kom. Jeg kan godt lide at gøre lidt ekstra ud af min fødselsdag, men i år har jeg simpelthen ikke haft tid eller energi til at tænke i den retning. Jeg fik dog lavet et par flotte lagkager og vejret var jo perfekt, så vi kunne sidde udenfor på terrassen og fik grillet gode bøffer mv.

Det seneste par dage har stået på eksamenskrivning og arbejde. Jeg er jo gået op i timer i SPORTMASTER og var også på arbejde 3 dage i ONLY i forrige uge, da min chef havde ferie. Så det er ikke mange timer jeg har haft til andet i disse dage. I dag har der været Copenhagen Marathon og da SPORTMASTER er sponsor for det, så skal vi selvfølgelig også lægge noget op på de sociale medier, hvilket jeg står for. Så helt fri har jeg ikke haft i dag.

Jeg er sammen med min træningsmakker begyndt på vores 3. træningsprogram. Vi bruger fitness worlds træningsprogrammer, hvor man kan vælge forskellige niveauer og vælge hvad man gerne vil træne fx blive stærkere, stram op, tab dig, bedre kondi osv. Det fungerer rigtig godt for os. Vi er allerede på niveau 3 (det sværeste) i stram op træningsprogrammet. Vi træner også 3 gange om ugen + jeg løber lidt ved siden af. Er I interesseret i at høre mere om det?

Sidst men på ingen måde mindst, så er der sket en anden stor ting i denne uge. Det glæder jeg mig snart til at kunne skrive om på bloggen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Studenterkjoler (under 300 kr.)