Opdatering på maj måned

Min 22 års fødselsdag

I går havde jeg fødselsdag og fyldte 22 år. Igen i år var jeg heldig at have fri på min fødselsdag, da jeg hverken skulle på arbejde eller i skole. Så jeg kunne sove længe og tage ud og shoppe for de gavekort, som jeg havde fået i fødselsdagsgave. Jeg fik også løbet en tur i det skønne vejr og vi spiste aftensmad udenfor. Jeg må altså have været sød i år 🙂

I søndags havde vi hele familien på besøg til frokost og kage. Mine lagkager er altid fyldt med bær – jeg elsker bær, frugt og grønt. En ting gik igen på mit gavebord, som jeg ikke nåede at tage et billede af. Alle mine gaver var fra Imerco. Jeg ønskede mig nemlig primært en gave, dog i forskellige størrelser.

Hvad vil jeg ikke afsløre endnu, da det har sammenhæng med min lille hemmelig, som jeg snart fortæller herinde. Min familie og venner har dog fået nyheden, og det var sjovt at se deres reaktion.

Disse blomster gav jeg til min mor på mors dag. De dufter i hele huset og har holdt sig flot i over en uge, som vist på billede 2, selvom farverne er mere klare i virkeligheden. Jeg køber helst buketter i en god blomsterbutik, for så holder de bare bedre.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opdatering på maj måned