Farverige nederdele

Maj favoritter

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6


Tiden går så mega hurtig at jeg ikke kan følge med. Jeg har så mange idéer til blogindlæg og endda med billeder klar og det hele. Jeg har simpelthen bare ikke tiden til at skrive dem lige nu. Der er så travlt med arbejde, eksamensopgave og konfirmationer. Jeg har heldigvis snart sommerferie, så jeg kan fortælle lidt om hvad der sker disse dage.

Men I skal ikke snydes for en omgang maj favoritter, som består af kjoler og nederdele til det forhåbentlig snart kommende sommervejr.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farverige nederdele