Royal Run '19

Jeg skal flytte!

Endelig kan jeg afsløre min hemmelighed, som jeg har haft siden starten af maj. Jeg skal nemlig flytte hjemmefra!

I skulle bare vide hvor længe jeg har kigget på lejligheder på nettet. Faktisk har mine sidste to års nytårsindlæg på bloggen “Ting jeg gælder mig til i 2018 + 2019” begge omhandlet mit ønske om at flytte hjemmefra. Og endelig, nu sker det.

I starten af maj poppede der en andelslejlighed op på Facebook i en af de “find en lejlighed” grupper, som jeg har fulgt. Den så vild pæn ud og var indenfor min økonomiske formåen, med lidt hjælp. Allerede dagen efter, var vi  ude og se på lejligheden, og valgte samme dag at takke ja til at købe den. Det var en ret vild fornemmelse, og jeg glæder mig helt vildt til at flytte ind.

Jeg har tidligere sagt, at jeg gerne ville bo i Valby, men boligmarkedet i København er for crazy lige nu og jeg finder ikke en lejlighed i Valby til en fornuftig og su venlig pris, uden at være skrevet op i mange år.

Til gengæld flytter jeg ind i min første lejlighed på 58 m2 ikke ret langt fra min forældre og mit arbejde, hvilket egentlig er meget rart. Lejligheden ligger også tæt på station og indkøbscenter, så det er dejlig nemt. Til lejligheden er der en pæn stor altan, som bliver skøn at sidde ude på, især fordi jeg har den øverste lejlighed på 2. sal. Både køkken, badeværelse samt stue og soveværelse er pænt renoveret, så der skal ikke laves så meget, når jeg flytter ind senere på sommeren.

Det hele er ret spændende og jeg glæder mig sådan til, at jeg skal begynde at indrette mit lille hjem. I mit hoved ved jeg allerede, hvilke møbler og ting, som jeg gerne vil have. I kan derfor godt forvente, at bloggen bliver lidt mere boligrelateret i den kommende tid. Derfor har jeg oprettet en ny kategori, der hedder “Bolig”.

Er I interesseret i at se, hvad jeg allerede har købt til mit kommende hjem?

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Royal Run '19