Jeg skal flytte!

Shop badetøj til sommerferien

1: Top & Bund | 2: Top & Bund | 3: Top & Bund

4: Top & Bund | 5: Top & Bund | 6: Top & Bund

 7: Top & Bund | 8: Top & Bund | 9: Top & Bund


Det er snart ferietid og derfor tid til en ny bikini. Jeg har en vane med at købe en ny bikini inden sommerferien. Jeg kan nemlig godt lide at have et udvalg, så jeg ikke skal tage den samme bikini på hver dag på en ferie. Jeg har også nogle bikinier, som jeg primært bruger til havet og nogle til pool.

Jeg har længe kigget på den grønne bikini, da jeg synes den er pæn og har en lækker farve. Grøn går godt til mig, men bikiniens design går bare ikke godt til min barm. Der er den sorte (nr. 9), den leopard printet og beige bedre til min krop. Jeg overvejer faktisk lidt om jeg skulle eje den leopard printet, da jeg allerede har en sort.

De bikinier jeg allerede har, er i den farverige ende, hvilket jeg også godt kan lide, så måske er det fint at prøve noget med print.

Jeg har også fundet nogle badedragter frem. Her er jeg specielt vild med den grønne Ellesse badedragt og nummer 3. Min krop er bare ikke god til badetøj uden puder i skålen, hvilket der kun sjældent er, så jeg holder mig til bikinier.

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg skal flytte!