Outfit #100 - Min kjole fra da jeg blev designteknolog

Juni favoritter

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6


De populære Athena kjoler bliver revet væk fra hylderne i ONLY butikkerne. Det er sommerens helt store hit indenfor kjoler. I lørdags da min bror skulle køre studentervogn og vejret var mega varmt, nåede jeg lige at smutte forbi mit arbejde og købe den blå kjole i samme mønster som kjole 1-3. Jeg valgte den i blå, da jeg synes farven er frisk, også havde min bror jo fået blå hue som hhx-student, så det skulle selvfølgelig matche blå tema. Jeg er super glad for kjolen, da den er let og behagelig – måske lidt nedringet, men jeg bruger en top indenunder. I dag var jeg kort forbi mit arbejde igen, for at købe kjolen i den lyserøde farve – altså kjole nummer 1 på billede, da den også er super sød. Kjolerne findes også i en lang model og i flere farver. Hvis du også skal have fat i kjolen, skal du skynde dig, da de næsten er udsolgt, så skynd dig forbi en ONLY butik eller køb den online – jeg har linket til alle kjolerne. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #100 - Min kjole fra da jeg blev designteknolog