Studenterbesøg

Se hvad jeg har købt til mit køkken

 Dyb tallerken | Stor tallerken | Frokost tallerken | Dejskaber | Serveringsskåle | Kop | Margrethe røreskåle | Grydeskesæt | Grillbestik | Bestik | Glas | Blender


Siden min fødselsdag i maj, hvor jeg ønskede mig tallerkener, har jeg været på jagt efter gode ting til mit køkken i min kommende lejlighed. Jeg kan godt lide at have en rød tråd gennem mine ting, så tingene passer sammen. Derfor har jeg valgt riflet både på tallerkener og på glas og kopper. Jeg mangler stadig en masse ting til køkkenet, men synes jeg er godt på vej. Glassene vil jeg også gerne have i en mindre udgave. Jeg mangler også et grydesæt – jeg har besluttet mig for et, jeg gerne vil købe. Nogle køkkenknive, men vi har muligvis nogle derhjemme, jeg må få. Og ja, en tur i IKEA, hvor jeg helt sikkert kan få købt en masse småting, for der er jo ikke så lang tid til overtagelsesdatoen.

Faktisk har jeg lige bestilt sofa, som jeg nu bare glæder mig til at modtage, når den er klar om 6 – 8 uger! Det er en sofa, som jeg har kigget på længe, men som var alt for stor og dyr til mig. Heldigvis viste det sig, at man kan sammensætte sofaen i forskellige størrelser og vælge farve,  ben, stof og armlæn, så jeg får den skræddersyet til mig. Bedst af alt, så var der 50% på sofaer i denne uge, så derfor får jeg en superlækker sofa, som jeg nok ellers ikke ville have købt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Studenterbesøg