En uge i sommerhus

Outfit #102 – Stribet shorts

Shorts | Jakke


Det er vidst det man kan kalde et totalt ONLY sæt. Mine shorts er stadig i butikkerne nu. Dem er jeg blevet ret glade for, da de er sommerlige og dejlig behagelige. Så passer de bare godt sammen med en hvid bluse og farven lyserød. Min jakke er en fløjlsjakke, rigtig lækker og en jeg havde kigget på længe før jeg købte den. Ejer nemlig alt for mange jakker, så det er lige hvad der er plads til i skabet.

Dette er i hvert fald et sæt, jeg synes er rigtig sommerligt og et jeg allerede har brugt en del gange på de varme dage.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En uge i sommerhus