Outfit #102 - Stribet shorts

Sommerfavoritter fra Nelly

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9


Jeg er i ret stort shoppe humør for tiden. Tiden op til man skal på ferie og gerne vil have noget nyt med på ferien. Kender I det? Ny bikini, nye kjoler og nye sko. Sådan har jeg det i hvert fald. Især kjoler bliver der købt mange af. Jeg kan ikke få nok sommerkjoler i mit skab. Shorts og  nederdele har jeg efterhånden en del af, men min favorit bliver altså kjolerne. Jeg mangler stadig at købe en bikini, den jeg havde udtænkt mig, er desværre udsolgt, så jeg venter på den kommer tilbage på lager, så jeg kan nå at klikke den hjem, inden jeg rejser på ferie.

Jeg har til gengæld fundet en masse forskelligt tøj frem fra Nelly. Mine såkaldte sommerfavoritter fra Nelly. Hvad er jeres yndlings item om sommeren?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #102 - Stribet shorts