Simone, du har et seriøst problem

Når ens opslag rammer hundrede tusind visninger

Nogengange må jeg tage hatten af og takke mig selv for, at jeg valgte at starte en blog. Hvis det ikke var fordi, jeg valgte at starte min blog tilbage i 2015, så var det ikke sikkert, jeg havde valgt en uddannelse indenfor kommunikation og marketing.

En af grundene til, at jeg i sin tid fik job i ONLY, var netop at jeg havde erfaring indenfor SoMe, da min chef gerne ville have, at butikken blev mere aktiv på de sociale medier. Jeg blev dog hurtigt til meget mere end blot en SoMe pige. Jeg elsker tøj og at hjælpe kunderne i butikken.  Jeg er også et ordensmenneske, der sørger for at butikken er ren og pæn og jeg hjælper også gerne i andre butikker, når der er brug for det. Alt i alt med til at jeg er vellidt af kolleger og kunder.

Min uddannelse som designteknolog valgte jeg også på baggrund af min interesse for SoMe og business. Da jeg skulle i praktik som led i uddannelsen, søgte jeg praktikplads i marketingsafdelingen hos SPORTMASTER, da mine kvalifikationer passede perfekt til de krav SPORTMASTER havde til praktikantstillingen. Jeg fik som bekendt også pladsen, blandt mange ansøgere. I praktiktiden lavede jeg en masse forskelligt arbejde, ikke mindst opsætning og udarbejdelse af mails til SPORTMASTERS kundeklub. Jeg var i tæt samarbejde med flere medarbejderne på kontoret. På min sidste dag som praktikant, fik jeg tilbudt ansættelse i marketingsafdelingen, fordi jeg havde vist mit værd i praktiktiden.

I slutningen af april blev jeg spurgt om jeg ikke midlertidigt ville stå for de sociale medier og platforme for SPORTMASTER, herunder hovedkanalen på Facebook og Instagram (og for en kort periode også for VildMedFodbold, som ferieafløser).

Nogle gange er det vildt at tænke på hvor mange mennesker, der hver dag bliver ramt af en af de tekster, jeg har skrevet. For udover alle de indlæg, jeg skriver på min egen blog, så skriver jeg også alle teksterne på SPORTMASTERs hovedkanaler på Facebook og Instagram. For så stor en virksomhed som SPORTMASTER, hvor hundrede tusinde mennesker dagligt følger deres opslag, så er det virkelig mange mennesker, der læser og ser de billeder, jeg har valgt. Jeg sidder flere dage om ugen og finder på tekster og billeder til vores opslag på de sociale medier.

Det er også mig, der sender alt materiale til butikcentrene, så de kan ligge vores opslag op deres sociale medier. Forleden dag så jeg “Big Shopping” centers Facebookside, og stort set alle opslag vedrørende SPORTMASTER, var lavet af mig. Ret sjovt, synes jeg. Det samme gælder på Fisketorvet, Rødovre Centrum, Waves og helt præcist 31 centre og butikkers SoMe kanaler. Kom ikke og sig, jeg ikke har kreativiteten til at finde på mange nye tekster om produkter og budskaber. Nogengange overrasker det mig, hvor let det egentligt er for mig. Jeg synes faktisk, jeg bliver bedre og bedre til at lave indhold, også selvom jeg ved, det kun er midlertidigt. Jeg er både glad og stolt af det arbejde, jeg når at lave de 3 dage om ugen, jeg er hos SPORTMASTER.

Pt. går det meste af min tid med SoMe, så det er næsten kun de lokale mails med begivenheder eller specielle nyheder, som jeg laver og sender ud i øjeblikket. Hvis du er medlem af klub SPORTMASTER, så har du helt sikkert fået en af de mails, jeg har lavet.

Jeg har efterhånden fået en del erfaring med marketing på flere områder. Det har jeg både fået af at stå i butik, gennem min blog og som “marketer”. Jeg drømmer om at arbejde mig højere op indenfor marketing, gerne som projektleder eller head of marketing stilling. Men den stilling skal jeg nok tage for en større virksomhed en dag, når jeg har gennemført min bachelor uddannelse for designteknologer. Indtil da fortsætter jeg med at suge erfaring til mig, så endnu flere i Danmark ser mine tekster. Og hey min stilling hedder nu project assistent, så lidt på vej, er jeg da.

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Simone, du har et seriøst problem