Juli favoritter

Outfit #104 – hvid sløjfe top

Jeg er vild med detaljer i tøj. Især når det bliver lidt ekstra feminint eller til den fine side. Toppen er fra ONLY og nederdelen fra H&M. Jeg har også den machetede top til nederdelen, så man kan lave det til et sæt, hvilke også er rigtig sødt, selvom jeg blive mega bleg i det. Dette sæt er et jeg helt klart skal have med til Malaga, når det bliver min tur til at rejse og holde lidt ferie. Det ser jeg efterhånden også frem til efter mange måneder med skole og arbejde, uden rigtige fridage. Så jeg er spændt på om jeg kan finde ro til at slappe af.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juli favoritter