10 ting om mig #4

Spejle og billedrammer til lejligheden

Annonce for BGA Nordic

Spejle | Billedrammer | Plakater


En ting, der er med til at gøre et hjem mere personligt, er plakater. Det skal jeg også have i min nye lejlighed. Jeg tænker stadig over hvilke plakater jeg skal have, og hvor de skal hænge. Jeg synes både naturbilleder, tegninger og billeder med kun tekst er så fint. Jeg har besluttet mig for, at mine plakater skal have en sort billedramme. Jeg vil nemlig gerne have et sort, hvidt og gråt tema i min lejlighed. Meget stilrent og enkelt. I gangen/entréen vil jeg gerne have et rundt spejl med sort ramme, så spejlet kommer til at passe sammen med billedrammerne. Jeg elsker når ting passer sammen.

Hjemmesiden bganordic.dk har heldigvis det hele samlet på et sted med et kæmpe produktudvalg indenfor spejle, plakater og billedrammer. Derfor er jeg rigtig glad for samarbejdet med BGA Nordic, da jeg både kan blive inspireret af det store udvalg og samtidig købe det hele gennem hjemmesiden. Jeg kan vælge mellem spejle i forskellige størrelser, som kan hænge i alle rum. Det samme gælder deres super fine plakater og lækre billedrammer i god kvalitet og flotte designs. Bliv selv inspireret ved at kigge på bganordic.dk.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting om mig #4