Spejle og billedrammer til lejligheden

De 2 første uger med lejligheden

Jeg synes lige det er  på sin plads at give en opdatering om lejligheden, som jeg overtog den 1. august. Det er nu lidt over to uger siden, og hvordan går det så med den? I var mange der læste mit indlæg, jeg har fået nøglerne til min lejlighed, så jeg fornemmer at interessen er stor, selvom jeg ikke har vist så mange billeder endnu. Der skal nok komme flere billeder, men først får I lige en forklaring på, hvorfor det ikke har været muligt endnu.

Jeg overtog som sagt lejligheden torsdag den 1. august, og allerede lørdag den 3. august skulle jeg på ferie til Spanien i 2 uger. Så jeg er faktisk lige kommet hjem. Jeg nåede kun lige at se og overtage min lejlighed, før jeg skulle på ferie, som har været planlagt længe. Jeg brugte torsdagen på at gøre rent i lejligheden og fredagen tog jeg forbi og spartlede huller i væggen, så der er klart til at blive malet i den kommende uge. Derefter skal jeg have lavet en bordplade og lagt nyt gulv. Som I nok kan fornemme, så flytter jeg ikke ligefrem ind i morgen, selvom jeg gerne ville. Jeg er nødt til at være tålmodig, hvilket er svært, når man glæder sig til at se det færdige resultat med møbler, nyt gulv og nymalet. Jeg skal også have købt flere møbler, da jeg foreløbig kun har købt min sofa.

Er der egentlig stemning for, at jeg tager nogle før og efter billeder af lejligheden, inden den bliver malet og lagt gulv? Så skriv endelig, så skynder jeg mig at tage nogle billeder, inden den lille renovering går i gang.

Jeg skal forresten på arbejde hele dagen i morgen, først hos SPORTMASTER og bagefter i ONLY med status, så er man ligesom i gang. Jeg er spændt på, hvornår jeg når det hele i lejligheden, men får heldigvis hjælp af familien. Jeg regner dog først med at flytte i starten af september.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spejle og billedrammer til lejligheden