De 2 første uger med lejligheden

Tilbage til hverdagen, løb og fitness

For mange er det blevet tid til at komme tilbage til hverdagen efter en forhåbentlig dejlig sommerferie. Det er nemlig hvad dette indlæg skal handle om – det at komme tilbage til hverdagen, løb, fitness og generelt træning. Nu er det ikke meget træning, jeg har dyrket i sommerferien. Jeg har meldt mig ud af fitness centeret, da jeg pt. ikke har tiden til det. Løb holder jeg selvfølgelig stadig fast i.

Det er faktisk lidt sjovt at vi stopper med at træne, når vi endelig har tiden til det. Selvom vi er på ferie, kan man sagtens tage en løbetur langs vandet eller bjergtoppene – du får sikkert ikke en smukkere tur end på din ferie. Man kan fx løbe om morgenen eller aftenen, hvor temperaturen er behagelig.

Nu er mange af os tilbage til vores vante rammer og skal tilbage til hverdagen. Jeg har samlet lidt lækkert tøj og sko til hverdagen – for nogle mest derhjemme og for andre måske noget back to school. Det samme gælder til jer, der løber eller skal tilbage i fitness centeret efter sommerferien, måske for at smide kiloene efter mange is og god mad i ferien.  På SPORTMASTER har de en masse lækkert tøj til hverdagen og træningen.

Jeg synes, der er rigtig mange fede ting både med design og farver/mønstre. Jeg overvejer rigtig meget de nye adidas Ultra Boost (nr. 4 i tilbage til løb). Dem er jeg helt vild med, dog ikke prisen… Det er den eneste grund til, at jeg ikke har dem endnu.

 


 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10


 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10


 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De 2 første uger med lejligheden