Første uge i Malaga #1 - Ferielejligheden

DHL stafet

I tirsdags var jeg til min første DHL stafet i fælledparken. Jeg var derinde sammen med kolleger fra SPORTMASTER, hvor vi stillede op med 11 hold af 5 personer. Så næsten 55 personer, da der var et par stykker, der løb to gange. Jeg var faktisk lidt nervøs, da det var mit første 5 km løb i lang tid. Ikke fordi jeg ikke kan løbe 5 km, men fordi jeg faktisk ikke har løbet i over en måned og har brugt de seneste mange dage på arbejde, hvor jeg har stået op i mange timer. Derudover har jeg malet i lejligheden, så mine ben var ret trætte. Tidligere har jeg faktisk kun deltaget i 10 km løb og en kvartmarathon, men når jeg løber en træningstur derhjemme, så er min normale rute på 5,5 km, så jeg havde en god fornemmelse af, hvad min tid skulle være.

Jeg løb som nummer 3 og fik en tid på 27 min og 20 sek, hvilket jeg er tilfreds med, når jeg ikke har løbet længe. På mit hold var jeg den anden hurtigste. Ret fedt arrangement med mange tusinde deltagere, måske du selv har løbet? Jeg havde i hvert fald en hyggelig aften i godt selskab.

Vi havde selvfølgelig fået lavet vores egne firma løbe t-shirts i SPORTMASTER. Der var også mange andre firmaer, der havde fået lavet t-shirts i Master løbetrøjer, hvilket er SPORTMASTERs eget brand. Lidt sjovt. Vores t-shirt var bare med vores nye farver og logo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første uge i Malaga #1 - Ferielejligheden