August favoritter

En måned med lejligheden

Nu er der allerede gået en måned som boligejer. De første 2 uger var jeg på ferie i Malaga, og da jeg kom hjem fra ferie, havde jeg travlt med arbejde, og kunne kun male om aftenen. Heldigvis har min familie hjulpet med mange ting.

Status med lejligheden er, at den er færdigmalet, det nye gulv er lagt og køkkenet er ved at få den sidste hånd med ny bordplade, vask og armatur. Lejligheden har fået et KÆMPE løft med nyt gulv og hvide vægge. Gulvet knirker ikke mere og er så fint. Jeg glæder mig sådan til at komme i gang med at møblere lejligheden. Jeg var i IKEA med min moster for at købe materialer til køkkenet og købe klædeskab, som bliver et Pax skab fra IKEA, da det kan designes præcis som man ønsker. I går fik jeg købt gardiner, støvsuger, lamper og andre ting til lejligheden. Jeg har også været på tilbuds jagt i Kop og Kande. Har simpelthen brugt så mange penge på diverse ting, og jeg mangler stadig at købe spisebord, sofabord og ting omkring tv’et. Det hele skal nok gå, men jeg er slet ikke vant til at bruge så mange penge, og nu svinger jeg bare kortet et væk gennem den ene maskine efter den anden i de forskellige bolig og gør-det-selv butikker. Puha.

Nu mangler der bare nogle småting før køkkenet er færdigt, og så skal de næste par dage bruges på at gøre rent, så jeg kan begynde at rykke ind med mine ting. Jeg skal også i gang med at samle mit klædeskab. Tingene tager sin tid i en travl hverdag, men det vigtigste er at resultatet bliver godt.

Jeg laver snart et før og efter indlæg af lejligheden, så I kan se hvor meget der er sket på den front.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

August favoritter