Outfit #107 - Den lyserøde Athena kjole

Før og efter billeder af min lejlighed

Endelig er lejligheden indflytningsklar og er blevet så fin. Da jeg overtog lejligheden, var der en del ting, som trængte til at blive renoveret, så udover at spartle huller og male vægge og lofter, så har jeg fået lagt nyt gulv, da det gamle gulv knirkede meget og var ret tyndslidt. I køkkenet har jeg fået nye bordplader, ny vask og armatur. I entréen har jeg fået et skab, der skjuler HPFI-relæet, som ikke var særlig kønt, så det er en god løsning.

Puha, det er en ordentlig omgang, synes jeg, men jeg er så glad for at det hele nu er lavet, bortset fra nogle få småting.

Jeg er nu i gang med indretningen, og har fået samlet mit nye klædeskab. I stuen er mit nye sofa på plads samt mine spisebordstole og altanstole. I køkkenet er alt på plads nu.

Jeg skal nok en tur i IKEA en af dagene for at se om jeg kan finde nogle af de ting, jeg stadig mangler, ikke mindst lamper! Jeg satser på, at jeg kan flytte rigtig ind næste weekend. Nu må vi se, jeg har i hvert fald fundet ud af, at alt tager sin tid.

I mellem tiden kan I se et par før og efter billeder af stuen og gangen, der er blevet så fin.


FØR

Her får I en lille sneak peek fra lejligheden, da jeg overtog  den og der ikke har lavet noget ved den endnu. Gulvene ser lidt pænere ud på billederne end de var i virkeligheden.

EFTER

Nu har jeg endelig fået lagt nyt gulv i hele lejligheden og alle vægge, lofter, paneler, vindueskarme og radiatorer har fået en tur med hvid maling. Det er blevet så fint med det nye gulv og hvide vægge. Siden billedet blev taget, er der kommet fuger under dørkarmene, så der ikke er luft under dem. Det er også blevet malet hvidt, så man ikke ser det.

Alle små ting som sad løst, er blevet sat ordentligt fast. Jeg har fået et skab foran HPFI-relæet, og har fået malet rundt om. (billedet er taget før jeg fik malet ved loftet) Jeg skal have udskiftet grebene på skabet i gangen, men leder stadig efter de rigtige, da jeg gerne vil have de samme greb, som jeg har i køkkenet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #107 - Den lyserøde Athena kjole