Anden uge i Malaga #4 - Cómpeta

Varme jakker til efteråret og vinter

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12


Der er ikke længe til at farverne på træerne skifter, vejret bliver koldere og det er tid til at hygge sig under dynen med varm kakao til en god film. Denne årstid har noget magisk over sig. Selvom jeg elsker lange sommeraftener, korte kjoler og kolde drinks, så elsker jeg også efteråret for den hyggelige tid. Og som løber, må jeg indrømme at jeg 100% hellere vil løbe om efteråret end om sommeren.

I så fald er det også blevet tid til at få købt årets efterårsjakke og vinterjakke. Jeg har fundet mine bud på varme og fine jakker til det kolde vejr.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anden uge i Malaga #4 - Cómpeta