H&M Conscious Exclusive

September favoritter

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9


Efterår = striktrøjer. Gerne bløde og lækre varme striktrøjer. Jeg har fundet 9 fine striktrøjer som kan give lidt inspiration til de kolde efterår og vinter måneder, hvor mange af os lever i varme striktrøjer. Jeg kan godt lide, hvis de er mega bløde, har et fint mønster eller der er noget spændende ved en strik. Det kan være en strik med perler, store ærmer eller glimmer i. Hvordan kan I bedst lide en striktrøje?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M Conscious Exclusive