Opdatering på lejligheden

Få 30% hos SPORTMASTER denne weekend

Nike Air Heights | Asics Japan S


Jeg vil lige give jer et lille weekends tip med på vejen. Lige nu har SPORTMASTER 30% på ALT i anledningen af deres 40 års jubilæum. Derfor var jeg tidligere i dag i SPORTMASTER Rødovre, fordi jeg havde set de fedeste nye sko SPORTMASTER havde fået. Nemlig de nye Nike Air Heights sneakers i lyserød med guld. De stod ikke en gang fremme, så nye er de.

Fordelen ved at side i marketingafdelingen er, man dagligt sidder og kigger på de nye nyheder fra SPORTMASTER og derfor kan være hurtigt ude, hvis man vil nå at have de fede sko. Jeg “faldt” også over de her Asics Japan S med guld hæl. Det er faktisk mine første sådan rigtige hvide sko, jeg nu ejer. Da jeg altid er kommet hjem med farvelige sko. I finder link til skoene under billedet, hvis I også bliver vilde med dem. Begge sko kommer ned på en rigtig fin pris, som de fleste kan være med på.

I kan se SPORTMASTERs store udvalg på deres hjemmeside – sportmaster.dk, hvor tilbuddet slutter om:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opdatering på lejligheden