Få 30% hos SPORTMASTER denne weekend

Første glimt af min lejlighed: Posters

Gave

Jeg tænkte, at det var på tide at vise jer lidt af min lejlighed. Jeg har nu boet her i 4 uger og føler jeg er kommet godt på plads og at lejligheden er blevet så fin. Mine meget hvide vægge har endelig fået lidt liv, bestående af flotte posters både i stuen og i soveværelset. Jeg har købt disse rosa blomster posters til stuen, da både blomsterne og farverne passer godt ind og samtidig giver ro.

I soveværelset jeg har disse grønne plante posters, som er med til at bryde det hvide. Disse 3 posters har jeg fået i gave, hvorfor der står gave øverst i indlægget. Jeg er stadig på udkig efter noget med farve, som kan stå på kommoden, så der kan komme lidt mere liv, men det skal også passe til mine grønne posters.

Vil I også have fingrene i disse posters, så har jeg fået en rabatkode til Monochrome Copenhagen, hvor jeg har købt/fået mine posters. Rabatkoden “SIMONE10″giver jer 10% på posters og rammer. (Rabatkoden kan ikke kombineres med eksisterende kampagner som 3 for 2). I kan se de mange forskellige motiver her.

Kristian som står bag siden giver super service og sørger for mega hurtig levering. Hermed min anbefaling.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få 30% hos SPORTMASTER denne weekend