Bliv den bedste på vejen til Halloween

Oktober favoritter

 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6


Hold nu op nogle skiftende temperaturer. Den ene dag skal man skrabe is af bilruden, den anden dag skal man have solbriller på, for ikke at blive blændet. I hvert fald er det rart med et par jeans, for ikke at fryse for meget. Derfor har jeg fundet 6 par jeans/bukser frem, og i blandt dem er mine absolut yndlings bukser, nemlig fra dr. Denim (nr. 3). Jeg har tre par i sorte og et par i grå. De sidder helt ind til kroppen, hvilket jeg bedst kan lide at jeans gør. Jeg overvejer faktisk at købe et par mere, fordi mine er godt forvasket efter mange gange vask, da jeg har haft dem i flere år. Så jeg kunne godt bruge et par, de var helt sorte, men samtidig synes jeg også, det er lidt fjollet, når de ellers ikke fejler noget.

Hvad går I mest i, i de kolde tider?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bliv den bedste på vejen til Halloween